Shop

Angóra gyapjú, kézzel font fonalak, angórából készült szőtt textilek


Árak
Az itt szereplő dolgok mind kézzel készültek, én csináltam őket saját használatra. Időnként, ha van belőlük elegendő mennyiség, akkor eladók. Ha Te is szeretnél valamelyikből, kérlek először érdeklődj e-mailben. A fonalat is kézzel készítem, ezért nem teljesen egyenletes vastagságú, és minden motring kicsit más, és kicsit eltérő a súlya is.

Angóra gyapjú

50 gramm 2.500,-Ft
Nyers német vagy szatén angóra nyúl gyapjú, kártolatlan, különböző színekben.
A nyulak soha nem szenvednek a szőr begyűjtése közben, ollóval nyírjuk őket, vagy fosztjuk a már beérett szőrt, nincsenek kikötve. Közben mozoghatnak, és répát, szénát rágcsálhatnak.
Az angóra gyapjú mosás, előkészítés nélkül fonható. A fonalat kissé "túl" kell sodorni, hogy elég erős legyen, és később ne hulljanak belőle a szálak.
-----------------------------------------------------------------------------------------
100% angóra fonal


Kötéshez, szövéshez ajánlom, egy szálasan gyönyörű, luxus kivitelű csipke sálat vagy kendőt lehet belőle kötni. Szövéshez minél erősebb fonal használata ajánlott, én 3 ágúra fonom hozzá a fonalakat. Viselni is luxus érzés! A fonal megkötése és a kötött darab kimosása után bolyhosodik ki. A viselés során is egyre bolyhosabb lesz.

Reumás bántalmak esetén "melegen" ajánlott az angórából készült kesztyű, derék melegítő, térd melegítő, stb.
Fázósaknak, szúrós gyapjúra érzékenyeknek, vagy akik csak nagyon finom, nagyon puha és nagyon meleg ruhadarabot szeretnének, ajánlott az angóra kesztyű, sál, sapka, fejpánt, mellény, pulóver, kardigán, .... stb.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...